De mooiste opdrachten, maak je samen

Laten we beginnen!

mijn Story

Iris Overdevest

Hoe ben ik in het bloemen vak gerold? Vanaf jongs af aan stond ik al emmertjes te leggen bij mijn ouders in de schuur. Dat heeft zich de jaren door verder ontwikkeld en zo stond ik elke feestdag in Duitsland waar de bloemenwinkels zijn gevestigd. Het hele proces hebt ik vanaf jongs af aan mogen beleven.

Bloemen! Dat is mijn passie kwam ik toen achter, en zo ben ik op de bloemen school terecht gekomen. Na mijn schooltijd heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in de meest verschillende bloemenwinkel. Van Duitsland tot Canada en vele Nederlandse bloemenwinkels heb ik gehad. Na al deze ervaringen wilde ik meer weten over de toekomst met bloemen. Zo ben ik mij gaan verdiepen in de webshop wereld van bloemen, en ben ik terecht gekomen bij een van de grootste bloemenwebshops van Nederland. Een ervaring die mij heel veel verder heeft gebracht. Met een rugzak vol ervaring ben ik voor mij zelf begonnen, en zo is Bloementrend24 geboren.

Ik beheer een eigen bloemenwebshop om zo altijd bij te blijven wat de trend van nu is op internet en in het bloemen vak. Zo test ik wat de marketing wereld doet en wat de strategieën zijn om mee te gaan met de tegenwoordige tijd. Daarbij design ik elk boeket zelf en werk ik samen met verschillende partners om tot een gewenst eindresultaat te komen.

Naast mijn eigen webshop help ik andere ondernemers die in het bloemen vak zitten. Van mede webshops eigenaren, groothandelaren tot bloemenwinkels. Mooie opdrachten die wij met elkaar hebben voltooid. Ben jij ook opzoek naar een duizendpoot die weet wat bloemen zijn en niet alleen met bloemen om kan gaan, maar ook met computers en strategieën. Laat mij weten wat ik voor jouw kan beteken! Want samen maak je meer succes dan alleen.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan met Iris Overdevest. Vul onderstaande gegevens in. 

Mijn kwaliteiten

10 jaar ervaring op zak

Flexibel

Ambitieus

Creatief

Samenwerking

Vrijblijvend een gesprek aanvragen

Twijfel niet, neem contact op