Bloementrend24

Iris On Tour

Ik kom graag bij jou langs

Iris On Tour

Hebt jij een eyecatcher van pot of vaas, maar weet jij niet wat je erin wilt hebben. Ik ga graag voor jouw aan de slag. Of je het nu opgemaakt wilt hebben met droogbloemen of dat je liever voor zijdebloemen gaat. Voor mij is niks te gek en alles is mogelijk, zelfs tot het combineren van droog en zijdebloemen. Ik ga graag met mijn creativiteit voor jouw aan de slag.

 

Hoe werkt het?

Stap 1

Meld je aan via onderstaande aanmeldformulier. Vul zo veel mogelijk informatie in, zodat ik direct op jou wensen in kan spelen als ik je benader.

**Uiteraard is het een vrijblijvend informatie gesprek, je zit nergens aan vast**

Stap 2

Binnen 1 werkdag neem ik persoonlijk contact met jouw op om vervolgens je wensen door te bespreken en een definitieve afspraak in te plannen.

**Je ontvangt n.a.v. ons gesprek een moodboard**

Stap 3

Op de afgesproken datum kom ik bij jouw langs met alle benodigde artikelen waarmee ik aan de slag ga, om jouw gewenste design werkelijkheid te laten worden.

Opdracht op maat

Iris On Tour

Iris On Tour

Wat kan je van mij verwachten?

Wat gaaf dat ik bij jou langs ga, om een extra touch aan je woning of bedrijf te geven. Na aan leiding van jou aanmelding, neem ik persoonlijk contact met jou op. Wat houdt dat in?

In het gesprek neem ik al jou wensen door. Van kleuren tot de grote van de pot en hoeveel stuks. Na ons gesprek maak ik een moodboard. Vanuit het moodboard stel ik een producten lijst samen waarmee ik ga werken. Als jij overal mee akkoord bent dan plannen wij een definitieve afspraak in, zodat ik bij jou op de gewenste datum en tijd langs kom.

Ik ben benieuwd naar jou ideeën, die ik werkelijkheid mag maken met mijn creativiteit. Ik zie je snel!